J.P.Morgan, Glasgow

a fresher and more effective workplace

This project involved a 6,000 sqm comprehensive refurbishment and fit out of J.P.Morgan’s office space within Glasgow city centre, delivering a fresh new look across five floors of Alhambra House and renewal of all M&E systems.

The project involved complex programming and careful management to maintain business continuity during the work to minimise disruption. The design incorporates centralised break out areas and localised team-working zones making use of areas of writable wall surfaces for collaborative work.

The project scope was extended to include a further two floors of the buildings, and haa design carried out extensive consultation with the organisation, looking at different ways of working and occupying the space to reflect the distinct working and technical requirements of the different staff groups.

Scroll down